Tips & Råd

träningskompis runt Jönköping?

2016-08-17 00:23 #0 av: hund_katt

Hej! jag har kört lite parkour med familjens golden, men inget extremt liksom vi körde inget "backa upp" osv, utan endast kliva upp och hoppa osv Skrattar jag försökte lära in lite bakdelskontroll, men jag tror inte att jag är tillräckligt tydlig med det för att han ska förstå.. så där är det stopp för mig.. (inte så lätt heller med en klumpig golden som inte alls känner till vad som finns bakom huvudet Gapskrattartestade lite agility för skojs skull, rumpan hängde efter som ett snöre Galen)

nu har jag skaffat min egen valp, en sheltie. jag vill köra väldigt mycket saker med honom när han blir äldre, agility, freestyle, rallylydnad, lydnad osv osv. och så DP. och komma ganska långt. 

han är väldigt framåt och nyfiken, så DP kommer nog passa honom väldigt bra!
han är bara 4 månader än så länge, men lite bakdelskontroll och kommandon osv är ju inte fel att börja med lite tidigare.

så.. jag undrar om det finns någon runt jönköpings län som skulle vilja träna ihop, kanske bara en "starthjälp" en/ett par gånger så jag kommer igång och får lite hjälp(har ju läst och kollat på videos, men inget slår väll personlig hjälp? Skämtar) eller en träningskompis som vill träna tillsammans regelbundet. Skrattar

jag kan ta mig runt i hela länet utan problem!

bifogar en bild på min Maxi Förlägen 

Anmäl
2016-08-17 00:35 #1 av: IngaTrnqvist

Var i Jönköpings län? Bor i Gislaveds kommun och träffas gärna :D

Anmäl
2016-08-17 15:39 #2 av: hund_katt

#1 Gislaved? Det ligger ju inte alls långt bort! Jag bor i Värnamo :D börjar även på Stora Segerstad i Reftele nästa vecka! :)

Vad kul! Du kan skicka pm om du vill :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.