Berättelser

Tax med befarat diskbråk

2016-05-22 16:00 #0 av: Vizzla

I januari hände olyckan som man verkligen inte ville vara med om. Theo är bara tre år gammal, ung och frisk kan man tycka. Livlig och energisk, ska alltid hoppa och fara upp på saker. Han ramlade från sängen (eller hoppade och landade illa? jag såg inte själva händelsen) och låg och skakade på golvet. Han kunde inte röra bakbenen så vi åkte in akut.

Allting tyder på ett diskbråck och behandlingen har blivit därefter. Han har simtränat regelbundet. Han fick tack och lov tillbaka känseln i bakbenen dagen efter, däremot har han svaga reflexter. Så nu försöker vi bygga upp kroppen igen.

Han får inte balansera allt för mycket då han har dålig balans. Men vi tränar ändå lite lätt på bredare föremål och på låg höjd. Han älskar dogparkour. Man ser självförtroendet lysa. Han är nästan lite övermodig och vill göra mer!

Jag lyfter upp och ner honom från högre höjder men där det går får han ta sig upp själv.

Älskade lilla hund!

Anmäl
2016-05-22 19:04 #1 av: taylor__lambert

Åh så tråkigt att läsa! Men skönt ändå att hans rehabilitering ger resultat! Blomma Puss på nosen och hoppas att han kan få njuta så mycket av livet han kan med dig

Sajtvärd på Hundparkour.ifokus & CockerSpaniel.iFokus

Underskatta aldrig värmen från en kall nos Hjärta

Anmäl
2016-05-22 19:32 #2 av: Vizzla

Ja det ser i alla fall bra ut än så länge. Vi hoppas att han ska bli helt återställd. Han har svaga reflexer i vänster bakben men i övrigt verkar han ok.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.