Biler & Filmer

Cahiras Parkourtråd

2015-06-21 22:51 #0 av: Cahira

Vet inte om jag gjort någon eller ej och eftersom jag ska starta Frodo i sommar om jag kommer till start nån gång så är det ju praktiskt att ha nånstans att dela med sig mina bilder på mina unghundar Frodo och Apache. :)

Apache tänkte jag lägga av parkouren med men han har visat att han älskar det såpass att vi kommer fortsätta med det - men på låg nivå. Vi bor i skogen så det är mest omkullfallna träd för vår del.  Här är några gamla bilder på Apache när vi tränar kroppskontroll både inne och ute. 

Klättra träd


ettåring
Balans

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2015-06-21 22:58 #1 av: Cahira

Nyligen lärde han sig hoppa upp på plast-picknickbordet på egen hand efter jag hade försökt använda en plastskärbräda som target. Targeten var apläskig i början och sen vips kunde han hoppa upp på bordet som om det var ingenting. Förskräckt SJÄLVMANT! 

Jag KAN be honom om det men han gör det av sig själv så är bara att ta bild. Som ni ser så vilar han på bordet ibland. Tror han tjuvtränat parkour utan mig. :)

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.