2014-12-25 20:48 #0 av: taylor__lambert

Bild: Fotolia

Man ser det inte så ofta, knappt överhuvudtaget. En hund som bär gult ska man som människa med eller utan hund ta avstånd ifrån.


Många vet inte om det och det är synd, folket i Sverige SKA veta vad en gul scarf, eller ett gult band på hunden eller kopplet betyder.
Det är viktigt, inte bara för ens egen del men för andras del också, en hund med gult kan betyda lite olika saker men kort och gott betyder det "Håll avstånd" och det ska respekteras. Vill man veta mera så kan man gå in på Gula Hund för att läsa mer om vad det betyder och varför den finns.


Jag hoppas fler tar till sig detta då det kan vara avgörande, hunden med gult kanske är riktigt sjuk och smittar ned din hund, eller så kanske den haft en hemsk början på sitt liv och nu som omplacerings hund har svårt att anpassa sig.

Men vad har då detta med parkour att göra?

Jo, en del hundar har som sagt kanske svårt vad gäller att fokusera på föraren, eller så kanske de är osäkra i sig själva, det gula kan göra eran träning enklare, ta till er detta, läs mer på gulahund, använd det så får ni mer utrymme att arbeta på.